منتديات موج البحر

اهلا وسهلا بكم فى منتديات موج البحر

اسعدنا تشريفكم لنا ويسعدنا اكثر تسجيلكم معنا

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

منتديات موج البحر

اهلا وسهلا بكم فى منتديات موج البحر

اسعدنا تشريفكم لنا ويسعدنا اكثر تسجيلكم معنا

منتديات موج البحر

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتديات موج البحر ترحب بكم

انتظرونا فى شبكة ومنتديات موج حب قريبا على هذا البرابط www.moog7ob.com قريبا جدا جدا comming soon مع تحيات ادارة الموقع

المواضيع الأخيرة

» سلامنجه
جلاش باللحمه المفرومه Emptyالخميس مايو 28, 2009 5:35 pm من طرف great.love

» انمي رومنسيه
جلاش باللحمه المفرومه Emptyالأربعاء أبريل 01, 2009 12:24 pm من طرف البلياتشو

» غريبــه كيـف تنسآني لجل وآحد مآ يستآهل..ْ}
جلاش باللحمه المفرومه Emptyالثلاثاء مارس 31, 2009 12:29 pm من طرف البلياتشو

» اورآ’ق آ‘لـ خ ـرٍِيف
جلاش باللحمه المفرومه Emptyالثلاثاء مارس 31, 2009 12:17 pm من طرف البلياتشو

» أصبحت مجرد ذكرى.....
جلاش باللحمه المفرومه Emptyالثلاثاء مارس 31, 2009 12:15 pm من طرف البلياتشو

» البحر اغدر ام الانسان ...........!! ياريت حد يجوبني
جلاش باللحمه المفرومه Emptyالثلاثاء مارس 31, 2009 12:13 pm من طرف البلياتشو

» لقـاء الكلمات ( الجزء الأول )
جلاش باللحمه المفرومه Emptyالثلاثاء مارس 31, 2009 12:09 pm من طرف البلياتشو

» نعم لأنى أحبك
جلاش باللحمه المفرومه Emptyالثلاثاء مارس 31, 2009 12:02 pm من طرف البلياتشو

» الى حبى الوحيد........
جلاش باللحمه المفرومه Emptyالثلاثاء مارس 31, 2009 1:28 am من طرف البلياتشو

التبادل الاعلاني

mero_sa2000@yahoo.comلتبادل الاعلانات كلمنا على ايميل دة
pubarab

2 مشترك

    جلاش باللحمه المفرومه

    احمد ميدو
    احمد ميدو
    عضو مميز
    عضو مميز


    جلاش باللحمه المفرومه Empty جلاش باللحمه المفرومه

    مُساهمة  احمد ميدو الأحد مارس 29, 2009 1:16 am

    المقادير :

    1- لفة جلاش
    2-لحمة مفرومة
    3- بصل مفروم + جزر مفروم + طماطم مفرومة + 2 فص ثوم مفرومين
    4- كوب لبن + بيضة +فلفل أسود ( أخلطيهم مع بعض )
    5- زيت بين الطبقات
    6- ملعقة شوربة

    الطريقة :

    1- ضعيى قليل من الزيت في حلة و أضيفي اللحمة المفرومة و قلبيها شوية ، ثم أفرمي البصل + الجزر + الطماطم + الثوم ..كله مع بعض و حطيهم على اللحمة...وطي النار و أتركيها لحد ما تستوي و تجدي أنها ناشفه ( ما فيهاش سوائل من الإضافات )
    2 - جهزي الصينية بدهنها بالزيت خفيف جداً ، يعني مسحه بسيطه
    3 - قسمي الجلاش لثلاث أجزاء ، و غطيه دائما بفوطه علشان ما ينشفش منك
    4- رصي ورق الجزء الأول و بين كل ورقة و الثانية أدهني قليل جداً زيت ثم ضعي شوية من اللحمة ....و كرري حتي تنتهي بالجلاش على الوش ...أدهنيه دهنه خفيفه جداً و قطعية مربعات صغيرة...و دخلية الفرن...حرارة متوسطه لمدة 10 دقايق و طلعيه رشي عليه كوب اللبن + البيضه و الفلفل الأسود ...و رجعي الصينية ثاني للفرن
    5- اتركيها لحد ما تحمر من فوق و من تحت...يعني أرفعي طرفها بشويش من الحرف و تأكدي أنها أحمرت من تحت , و لو الوش أحمر قبل تحت غطيها بورق قصدير ( فويل )
    6- أول ما تطلع رشي عليها بالظبط ملعقة شوربة و احده فقط ، علشان تفضل طرية
    البلياتشو
    البلياتشو
    المدير العام وصاحب الموقع
    المدير العام وصاحب الموقع


    جلاش باللحمه المفرومه Empty رد: جلاش باللحمه المفرومه

    مُساهمة  البلياتشو الأحد مارس 29, 2009 1:18 am

    جلاش باللحمه المفرومه Get-3-2009-2c01vazc

      الوقت/التاريخ الآن هو الثلاثاء نوفمبر 26, 2024 12:06 am